Ansiktsbehandling Luxe

BRA FÖR
- Alla hudtyper och tillstånd. - Resultatinriktad hudvård - Avkoppling - Fukt & Lyster
OM BEHANDLINGEN
TEBISKIN Cytoceuticals är resultatet av vetenskapliga studier baserade på keratinocyternas och fibroblasternas molekylära biologi. En högteknologisk avancerad hudvårdserie som fokuserar på orsaker snarare än symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa. Konceptet är enkla hudvårds-rutiner med få produkter som levererar tydliga resultat och effekt på minimal tid. Ultraljudsrengöring ingår alltid i ansiktsbehandlingarna, läs mer om det under Neoskin Quick-fix - ultraljudsrengöring.
HUR BEHANDLINGEN GÅR TILL
Behandlingen skräddarsys efter hudtyp, hudtillstånd och inriktning av önskade resultat. CLEAN: Rengöring och ultraljudsrengöring. Ultraljudet skickas ner i huden via ett metalliskt munstycke som liknar en liten skrapa. Endast milier & större komedoner behöver sedan tas med manuellt verktyg. Brynform och färg ingår. TREAT: Skräddarsydd massage med specialdesignad, fuktgivande massagekräm. Massagen avslutas med mask, varm handduk och anpassat serum. Du får serumet som hemvård för ca 1 vecka. PROTECT: vårdande kräm och anpassat UV-skydd
FÖR BÄSTA MÖJLIGA RESULTAT
Fortsatt god hudvård hemma mellan behandlingarna är A&O. Beroende på önskningar och mål brukar man komma 3-4 gånger om året för denna behandling.
HEMBEHANDLINGSRÅD
Efter behandlingen får du alltid en sammanfattning av mina observationer följt av lite goda tips & råd om hemmavård och rutiner för optimal hudhälsa och förlängt resultat.

90 minuter

1 200 kr

https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/neoskin-33692/ansiktsbehandling-luxe-363191