Erbjudande Yumi brows - the original brow lift

ORD PRIS 600
-
BRA FÖR
- Inbillat ögonlockslyft - Vårdande för brynen - lift, färg och formning - Snyggast resultat tack vare unika produkter och handhavande.
VAD DU BEHÖVER VETA
Yumi Brows är den ursprungliga och prisade Browlift behandlingen från Frankrike som vårdar och formar brynen med den så kallade browlamination tekniken. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig, produkterna innehåller varken starka kemikalier eller hormoner. Keratinbehandlingen ger omedelbar effekt och varar i 4-10 veckor. Resultatet är beroende av brynens kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Brows keratinbehandlingar förlänger hårsäckarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler hårstrån på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.
HUR BEHANDLINGEN GÅR TILL
Vi börjar med en ansiktsanalys och pratar igenom dina önskemål och förväntningar, jag tipsar sedan om vilken stil av browlift som jag tror är bäst anpassad för dina bryn och din morfologi. Browlamination sker i flera steg, här pengar jag på olika produkter i olika steg och fixerar stylingen med plastfolie. Efter detta steget färgar vi brynen i en passande färg eller den du själv väljer, innan att forma dem med vax (vid behov), pincett och sax. Voilà !
ERBJUDANDE!

30 minuter

300 kr

https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/neoskin-jkpg-33692/erbjudande-yumi-brows-the-original-brow-lift-1078670