Ultraljudsregöring

BRA FÖR
- Alla hudtyper och tillstånd. - Extremt effektiv portömning jämfört med klämning. - Skonsam för hud och kapillärer. - Relativt smärtfri portömning. - Känslig hud
OM BEHANDLINGEN
Ultraljudsrengöringen är mitt signum, när jag tog med min maskin ifrån Bryssel 2017, var det ingen som visste vad detta var för någonting. Idag finns det fler och fler hudterapeuter i stan som blivit övertygade efter att ha fått prova hos mig. Ultraljud har en mängd fördelar jämfört med manuell portömning så som att det är extremt effektiv och näst intill smärtfritt. En till egenskap är att det förbättrar absorberingen av aktiva ingredienser, faktum är att kliniska studier har visat att det kan öka upptaget med så mycket som 10 000 gånger. Det ger också positiva effekter på föryngring och förbättring av hudens utseende.
HUR BEHANDLINGEN GÅR TILL
Vi börjar med en grundlig rengöring innan att mjuka upp porerna. Ultraljudet skickas ner i huden via ett metalliskt munstycke som liknar en liten skrapa. Vibrationer skakar ut pormaskar och orenheter ur porerna. Endast milier & större komedoner behöver sedan tas med manuellt verktyg. Efter behandlingen får du alltid en sammanfattning av mina observationer följt av lite goda tips & råd om hemmavård och rutiner för optimal hudhälsa och förlängt resultat.
FÖR BÄSTA MÖJLIGA RESULTAT
Fortsatt god hudvård hemma mellan behandlingarna är A&O. Behandlingen kan göras efter behov upp till en gång i veckan i flera veckor. Vanligast är 1x var 4-6 vecka.
HEMBEHANDLINGSRÅD
Efter behandlingen får du alltid en sammanfattning av mina observationer följt av lite goda tips & råd om hemmavård och rutiner för optimal hudhälsa och förlängt resultat.

30 minuter

500 kr

https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/neoskin-33692/ultraljudsreg%C3%B6ring-353395