Om mig

Personen bakom Neoskin

Jag heter Anaïs Schönborg och är en Auktoriserad hudterapeut sedan 2013. Min yrkesutbildning är ifrån Bryssel, det var två år på fulltid och inkluderade 900 tim praktik. År 2013 fortföljde jag min utbildning med ytterligare ett års studier för att uppnå min Masters degree inom hudvård / hudhälsa på “Le Centre Européen de l´ Esthétique”

Efter en första anställning på min praktikplats öppnade jag min första salong “ Anaïs Aesthetica Consulting” i Bryssel år 2015.

Från 2017-2020 hyrde jag ett rum på Salong 5 sinnen där jag utvecklade mina kompetenser ytterligare med kontinuerliga fortbildningar inom resultatinriktad hudvård och hudhälsa. Idag har jag hittat ett nytt samarbete hos Esthetica Hudvårdssalong med Nicolina Eriksson.

Jag är specialiserad inom estetiska apparaturbehandlingar så som Fraxium, JETT Plasma, LED mask, Ultraljudsrengöring men också avancerade hudvårdsbehandlingar som t.ex PRX-T33, Enerpeel kemiska peels, Ultraljudsrengöring, LED-mask, MicroGold m.m.

Varje kund som kommer in till mig får en skräddarsydd upplevelse baserad på kunskap och erfarenhet inom hudvård för att leverera riktiga och synliga resultat för olika hudtillstånd som t.ex acne, acneärr, pigmenteringar eller antiage.

Tack vare mitt nya samerbete kan jag idag även hjälpa mina kunder ett steg längre genom att hänvisa dem till Nicolina som kan ta tag i dem underliggande orsakerna till olika hudtillstånd inifrån.

Nicolina som också är en auktoriserad hudterapeut i grunden har specialiserat sig med utbildningar i näringslära och funktionsmedicin. Behöver du hjälp med t.ex återkommande acne eller rosacea rekommenderar jag varmt att du fyller i detta formuläret och bokar en rådgivning hos Nicolina, därifrån kan vi hjälpa dig i vårat unika koncept med ett komplett omhändertagande inifrån och ut.

Varmt välkommen till oss i centrala Jönköping!

Utbildning och erfarenhet

2020 - September-December: Mästarutbildning och yrkesfördjupning i form av utförligt arbete på kundfall inför ansökan om mästarbrev.

2020 - Utbildning i Yumi Lashes, PRX-T33 och Enerpeel kemiska peels

2020 - COVID-19 utbrott i Europa: fördjupningskurs i hygien och egenkontroll för optimal kundsäkerhet.

2020 - Nytt Samarbete med Esthetica Hudvårdssalong under namnet Neoskïn Jkpg

2019 - Kosmetisk akupunktur hos MB muskelrehab & Akupunktur.

2018 - Först i Jönköping city med JETT Plasma behandlingar.

2017 - Först i Småland med Fraktionerad Erbiumlaser : Fraxium 1550 Fusion

2017 - Först ut med att indrocudera Ultraljudsrengöring / portömning till Jönköping.

2017 - Mars-April 2020 : inhyrd på Salong 5 sinnen under namnet Aesthetica Life

2017 - SHR kurs i estetisk apparaturbehandling. Kursansvarig: PA Torstensson

2016 - Naturo-Esthétique Kurgivare: Laboratoires Phyt´s - i Bryssel

2015 - Öppnar egen salong: Anaïs Aesthetica Consulting - i Bryssel.

2015 - AICI godkänd Advanced Image consultant på London Image Institute. - i London

2014 - AICI godkänd Image Consultant på London Image Institute. - i London

2013 - Första anställning som hudterapeut på SPASIBA. - i Bryssel

2013 - Masters för utbildade hudterapeuter 1 år på Le Centre Européen De l´ Esthétique Belgique. - i Bryssel

2011-2013 - Tvåårig hudterapeututbildning på då CEDEB som inkluderade 900h praktik på SPASIBA ( nu Dip Nature). - i Bryssel.

2010-2011 - Communication på Vesalius College of Brussels. En erfarenhet som fortfarande visar sig vara av stor nytta än idag.

2010 - Tolk och översättare på ISTI. - i Bryssel. Det var delvis mer lukrativt men hade också en roligare karriärmöjlighet än tidigare val.

2008-2010 - Bildlärare på ISPG. - i Bryssel. Jag har alltid känt mig mycket pedagogisk samt gillat att hjälpa andra människor att bli och känna sig bättre. Bild och Estetik är och har alltid varit en del av mig. Redan som barn påpekade mina lärare att jag hade ett mycket starkt estetiskt sinne.

2008 - Turism på ECSEDI-ISALT. - i Bryssel. Det första jag provade på efter studenten då jag ville utnyttja mina språk och har alltid varit intresserad av att resa och upptäcka världen.

2008 - European Baccalaureate på Ecole Européenne de Bruxelles II